• detail Vetřelec - Blu-ray původní a režisérská verze

Vetřelec - Blu-ray původní a režisérská verze


Vaše cena:
8,22 €
Dostupnost:

Množstvo:
Strážny pes

Český názov:
Vetřelec
Originál:
Alien [USA / Velká Británie, 1979]
Jazyk:
CZ dabing, CZ titulky
Zvuk:
český český Dolby Digital 5.1, anglický anglický DTS-HD Master Audio 5.1, maďarský maďarský Dolby Digital 5.1
Titulky:
české české, anglické anglické, hindské, islandské, maďarské maďarské, malajské, mandarínské, polské polské, portugalské, řecké, srbské, telužské
Krajina pôvodu:
USA
Dĺžka:
117 minut (kinoverze) a 116 minut (režisérská verze)
Obraz:
16:9 2.35:1 1080p
Nosič (platforma):
Blu-ray
Réžia:
EAN:
8595165380408
Top
Skladom


Prvá časť jednej z najpopulárnejších ság v dejinách sci-fi predstavuje americkú herečku Sigourney Weaverovú ako ženu pevných nervov, ktorej je súdené bojovať proti neprekonateľnej entite z vesmíru. Posádku vesmírnej dopravnej lode Nostromo, ktorá sa vracia na Zem zo služobnej cesty, predčasne prebudí zo spánku palubný počítač. Cestujúci zistia, že loď zachytila akýsi vzdialený signál. Čoskoro pristanú na púštnej planéte, odkiaľ signál pochádza, a objavia havarovanú vesmírnu loď, v ktorej nájdu zvláštnu liahňu s množstvom veľkých vajec.

Počas skúmania jedného z nich sa zrazu vyliahne zvláštny tvor a prilepí sa na tvár jedného z členov posádky. Všetky pokusy zbaviť sa ho sú márne, a tak sa posádka, ktorá poruší bezpečnostné predpisy, vráti na loď aj so záhadným tvorom. Po niekoľkých hodinách zmizne, ale potom sa stane niečo hrozné. Počas spoločnej večere sa z roztrhnutej hrude postihnutého muža vynorí mimozemský organizmus a zmizne neznámo kam. Začína sa boj o prežitie, v ktorom sú členovia posádky postupne eliminovaní a nakoniec proti mimozemšťanovi a vesmírnemu votrelcovi stojí len samotná Ripleyová.


Hledat: ""

0 ks
Košík: 0,00
  • Kontakt
  • Doprava