• detail Hra o trůny 1-8 4K Ultra HD Blu-ray (30 UHD + 3BD bonus) DOVOZ
  • detail Hra o trůny 1-8 4K Ultra HD Blu-ray (30 UHD + 3BD bonus) DOVOZ

Hra o trůny 1-8 4K Ultra HD Blu-ray (30 UHD + 3BD bonus) DOVOZ
Tato položka již není dostupná!


česká podpora pouze na 4K Ultra HD Blu-ray

Množstvo:
Strážny pes

Český názov:
Hra o trůny kolekce 1.-8. série
Originál:
Game Of Thrones S1-S8 [USA, 2011]
Jazyk:
CZ dabing, CZ titulky
Zvuk:
Titulky:
Krajina pôvodu:
USA
Dĺžka:
cca. 4260 minut
Obraz:
16:9 1.78:1
Nosič (platforma):
4K ULTRA HD Blu-ray
Formát:
16x9


V Hre o tróny buď vyhráš, alebo zomrieš...



Násilie, podvody a intrigy vo veľkom štýle sa niesli rodom Západozemia počas ôsmich vynikajúcich sérií. Všetko s jediným cieľom - zasadnúť na Železný trón. Seriál ocenený cenou Emmy® na motívy knižných bestsellerov Georgea R. R. Martina Pieseň ľadu a ohňa sleduje obyvateľov fantasy sveta, ktorých osudy mení spoločná hrozba zo severu: zdanlivo nezastaviteľná armáda nemŕtvych...



1. SÉRIA

Uznávaná adaptácia fantasy bestselleru Georgea R. R. Martina Pieseň ľadu a ohňa je príbehom mocných rodov Siedmich kráľovstiev, ktoré vedú nekonečný boj o Železný trón.

2. SÉRIA

Zima sa blíži, králi z celého fiktívneho kontinentu Westeros bojujú o Železný trón. Na tróne v Kráľovom prístavisku sedí krutý Joffrey Baratheon, zatiaľ čo v radoch Divokých na sever od Múru vyrastá nový vodca - ďalšie nebezpečenstvo pre Jona Snowa a Nočnú hliadku, a Daenerys Targaryen plánuje posilniť svoje vyčerpané sily tromi novonarodenými drakmi.

SÉRIA 3

Lannisterovci sa sotva držia na tróne, keď musia čeliť prudkému útoku Stannisa Baratheona z mora, ako aj nepokojom na severe, ktoré hrozia zmeniť celkovú rovnováhu síl. Robb Stark, kráľ Severu, čelí veľkej porážke, keď Mance Nájazdník a jeho divoké oddiely pochodujú na juh. Daenerys a jej traja draci sa snažia zmobilizovať vojsko.

SÉRIA 4

Lannisterovci majú Železný trón stále pevne v rukách, ale dokážu sa vyrovnať s hrozbami, ktoré ich obklopujú? Zatiaľ čo nezlomný Stannis Baratheon reorganizuje svoju armádu, z juhu sa blíži ďalšie nebezpečenstvo: neúprosný protivník Oberyn Martell. Na Múr útočí armáda divokých Manceho Nájazdníka a Daenerys sa pripravuje "oslobodiť" Meereen.

5. SÉRIA

Jon sa snaží nájsť kompromis medzi požiadavkami Nočnej hliadky a Stannisom. Cersei je obklopená Tyrellovcami a rastúcim náboženským hnutím vedeným Najvyšším vrabcom, zatiaľ čo Jamie sa vydáva na tajnú misiu. Arya hľadá starého priateľa a Tyrion nájde nový prípad. Atmosféra v Meereene hustne a Daenerys si uvedomuje, že jej postavenie v meste si bude vyžadovať veľké obete.

SÉRIA 6

Po šokujúcich zvratoch sa preživší vo všetkých kútoch Západozemia a Essosu preskupia a opäť sa vydajú v ústrety svojim neistým osudom. Známe tváre uzatvárajú nové spojenectvá, aby zvýšili svoje šance na prežitie, a nové postavy menia pomer síl na východe, západe, severe a juhu.

SÉRIA 7

Daenerys a Tyrion konečne vyplávajú do Západozemia. Jon Sneh upevňuje svoju moc na Severe a Cersei sa v Kráľovom prístavisku zmocňuje Železného trónu. Súčasný status quo a výsledky týchto malých, typicky ľudských potýčok ohrozuje chladný prízrak ďalšieho apokalyptického nebezpečenstva v podobe armády Bielych chodcov.

SÉRIA 8

Ako sa nemŕtva dračia armáda Nočného kráľa blíži k Jonovi, Daenerys a ich spojencom, blíži sa rozuzlenie všetkých ôsmich sérií. Odhalenie Jonovej pravej identity môže spochybniť Daenerysin nárok na Železný trón, zatiaľ čo Cersei má vlastný plán.


Hledat: ""

0 ks
Košík: 0,00
  • Kontakt
  • Doprava